اخبار و مطالب

مطالب

سوئیچ POE چیست ؟

POE چیست ؟

POE چیست ؟ مزیت و کاربرد آن در دوربین مداربسته

تغذیه و برق رسانی به تجهیزات دوربین مدار بسته شبکه جزو از مواردی است که در هنگام نصب و راه اندازی یک سیستم تحت شبکه بسیار چالش برانگیز و دردسرزاست. مخصوصا هنگامی که مجبور هستید فضایی را با تعداد دوربین مداربسته های زیاد تجهیز کنید. چون در این صورت کابل کشی همزمان برق و شبکه این تجهیزات نیز پیچیده تر و هزینه آن زیاد می شود. به همین دلیل فناوری POE می تواند خیلی از نظر هزینه ، کابل کشی و نصب به صرفه تر باشد.
فناوری توان الکتریکی بر بستر اترنت ( power over ethernet : PoE) به کابل های شبکه poe این قابلیت را می‌دهد که بتوانند همانند کابل‌های برق کار کنند. با ایران امنیت همراه باشید تا در مورد اینکه POE چیست توضیحات کاملتری بدهیم.

POE چیست؟

poe چیست و چه کاربردی دارد ؟ POE مخفف عبارت Power over Ethernet می باشد. در واقع فناوری پی او ای در کابل های شبکه این امکان را فراهم آورده که در حین انتقال دیتا بر روی کابل شبکه جریان الکتریکی نیز بتواند همزمان از این کابل ها جریان پیدا کند. از این رو دوربین ها و سایر تجهیزات از این طریق هم مورد تغذیه قرار میگیرند و هم اطلاعات خود را منتقل می کنند.

بر طبق استاندارد IEEE 802.3at که فناوری POE نشات گرفته از آن است ، توان هر پورت برابر با 15.4 وات در عمل انتقال برق می باشد که برای دستگاه های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. خب این مقادیر به صورت تئوری است و در عمل این عدد به 12.95 وات می رسد. به این دلیل که اتلاف انرژی و  مقاومت  در طول کابل در نظر گرفته نشده است.

مزایای فناوری POE در دوربین مدار بسته

استفاده از فناوری POE دارای مزایای ببسیاری است که در ادامه در مورد برخی از آنها صحبت میکنیم:

  1. صرفه جویی در هزینه های نصب

به دلیل آنکه هر دو عمل انتقال دیتا و برق در فناوری POE فقط بر روی یک کابل انجام میگیرد. بنابراین، در کاهش هزینه های کابل کشی بسیار تاثیر به سزایی دارد .

     2. سهولت در نصب و انعطاف پذیری

استفاده از فناوری POE در نصب و راه اندازی تجهیزات تحت شبکه منجر به کاهش بسیار زیاد هزینه ها می شود. تجهیزاتی مانند دوربین های مدار بسته تحت شبکه (IP) نقاط دسترسی یا Access Point، دستگاه های ضبط NVR و … می توانند در هر مکانی از پروژه که بیشترین کاربرد را دارند، قرار گرفته و در صورت لزوم به راحتی به مکان دیگری منتقل گردند. بدون آنکه  نیازی به وجود کابل کشی ها و پریز های برق متعدد برای تک تک آنها وجود داشته باشد. همچنین فناوری POE این امکان را به شما می دهد که تجهیزات خود را در مکان های غیر قابل دسترس مانند سقف های کاذب و دیوار نیز نصب کنید.

      3. کارایی بیشتر و بهتر

انتقال اطلاعات و برق از طریق POE یک فناوری هوشمند به حساب می آید. برق POE از یک منبع مرکزی تامین می شود و دیگر نیازی به مجموعه ای از آداپتورهای متعدد به صورت جداگانه برای هر دستگاه وجود ندارد و در همچنین با در نظر گرفتن یک منبع برق ذخیره یا همان دستگاه  UPS نیز می توان در هنگام قطع برق از کارکرد آن اطمینان حاصل کرد.

قدرت یا توان POE چه میزان باید باشد؟

توان خروجی یا وات دستگاه POE یکی از عواملی است که باید در هنگام خرید و انتخاب به آن توجه نمود. همچنین با توجه به تعداد دوربین ها و وسعت پروژه باید سایر مشخصات آن همچون تعداد پورت های خروجی توان کل دستگاه و نیز توان مصرفی دستگاه های متصل شونده به آن را مد نظر قرار داد.

+POE و تفاوت آن با POE

+POE نسخه ارتقا یافته از استاندارد IEEE 802.3at می باشد. تفاوت اصلی +POE با نسخه گذشته آن در قدرت انتقال نیروی برق می باشد که 2 برابر نسخه قبلی است. در استاندارد POE توان دستگاه برابر با 15.4 وات در هر پورت می باشد در حالیکه در  +POE این عدد برابر با 30 وات در هر پورت است. با این وجود همیشه مقداری از توان هنگام عبور از طول کابل به تلف می شود. در نتیجه به صورت کلی و واقعی حداکثر توان تضمینی موجود در هر پورت در POE برابر با 12.95 و در +POE برابر با 25.5 وات می باشد.

کاربرد های فناوری POE

  • دوربین های مدار بسته تحت شبکه یا IP
  • تلفن های تحت شبکه
  • روتر های شبکه
  • تجهیزاتی که به صورت وایرلس کار می کنند مانند مودم های  WIFI، نقاط دسترسی (Access Ponit )، فکس، پرینتر و …
  • سیستم های پیجر و تقویت کننده های بلندگو نصب شده در داخل راهروها
  • دستگاه های صنعتی مانند سنسورها، کنترلر ها و …
  • و …

POE چطور کار می کند؟

استفاده از فناوری POE در تجهیزات شبکه کاری بسیار آسان است و بدون هیچگونه پیچیدگی خاصی از طریق روش های زیر انجام می شود:

   1. استفاده از سوئیچ  POE

سوئیچ POE یکی از تجهیزات تحت شبکه می باشد . این سوئیچ  دارای پورت انتقال برق می باشد و می توان بقیه تجهیزات تحت شبکه را به آسانی به آن متصل کرد. برای حفظ ایمنی و سلامت دستگاه های متصل شده به سوئیچ ابتدا سیگنال ضعیفی به هر یک از تجهیزات ارسال می کند و از این طریق می تواند تشخیص بدهد که آیا تجهیزات مورد نظر با  POE سازگار هستند یا نه. سپس عمل انتقال برق انجام می شود.

   2. استفاده از POE Injector

در صورتی که سوئیچ POE در دسترس نباشد و یا خرید آن پر هزینه باشد و یا تجهیزات مورد نظر دارای پورت POE نباشند می توان از دستگاه POE injector  استفاده نمود. در واقع منبع تغذیه POE یا POE injector برای اضافه کردن قابلیت های  POE به تجهیزات شبکه غیر POE می باشد. عملکرد آن اینگونه است که با ورود کابل شبکه به دستگاه، خروجی آن به POE تبدیل می شود.

   3. استفاده در دستگاه ضبط  NVR

بعضی از دستگاه های NVR  دارای خروجی های POE میباشند و به این صورت دیگر نیازی به خرید سوئیچ POE به صورت جداگانه نیست. با استفاده از NVR POE دوربین ها از طریق یک کابل هر کدام به صورت جداگانه به دستگاه متصل شده و برق مصرفی شان از طریق NVR تامین می شود.

گزینش سوئیچ POE مناسب

   1. استاندارد پشتیبانی شده توسط سوئیچ:

فناوری POE از دو استاندارد مختلف پشتیبانی می کند:

  • استاندارد IEEE802.3af: توان خروجی هر پورت 15.4 وات است که با احتساب اتلاف بخشی از آن در سیم  این عدد در عمل به 12.95 وات می رسد.
  • استاندارد PoE + (IEEE802.3at): توان خروجی هر پورت 30 وات است که با احتساب اتلاف بخشی از آن در سیم  این عدد در عمل به 25 وات می رسد.

لذا با توجه به توضیحات بالا توصیه می شود که سوئیچ PoEای را انتخاب کنید که نیازهای نظارتی شما را به خوبی برآورده نماید.

2. توان کل

ویژگی بسیار با اهمیت در سوئیچ PoE توان کلی آن است. به همین دلیل باید در هنگام انتخاب و خرید آن دقت نمایید زیرا چنانچه توان مصرفی دوربین ها بیش از توان سوئیچ باشد قادر به تامین انرژی مورد نیاز دوربین های شما نخواهد بود. لذا ممکن است انرژی الکتریکی لازم به دوربین ها نرسیده و خاموش شوند و تصاویر از دست بروند.

3. تعداد پورت

سوئیچ های POE با تعداد پورت های متفاوتی تولید می شوند که شامل 8 پورت، 16 پورت 24 پورت 48 پورت و …  می باشند. در حالی که تعداد پورت ها تا حد زیادی به نیاز واقعی شما و همچنین مصرف برق کلی دوربین های IP بستگی دارد. به همین دلیل هنگام خرید باید با توجه به تعداد دوربین های خود سوئیچ مناسب خود را انتخاب کنید.

برای مثال یک سوئیچ 24 پورته با توان کل 370 وات تحت استاندارد IEEE802.3af می تواند از 24 دوربین تحت شبکه پشتیبانی نماید در حالیکه همین سوئیچ تحت استاندارد IEEE802.3at تنها می تواند 12 دوربین تحت شبکه را پشتیبانی نماید.

چرا در شبکه های خانگی عموما از PoE استفاده نمی‌ شود؟

 عموما در خانه ها پریزهای برق زیادی وجود دارد و تعداد سوکت های اینترنت کم است. از طرفی در مصارف خانگی بیشتر گجت های مصرف کننده از وای فای به جای اترنت استفاده می نمایند. از این رو استفاده از POE در شبکه های خانگی محدودتر می باشد. به همین دلیل فناوری PoE بیشتر بر روی روترها و سوییچ های شبکه ای و تجاری قرار میگیرد.

 

دید در شب مادون قرمز (IR) چیست؟

1 نظر در “سوئیچ POE چیست ؟

  1. Mark گفت:

    Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نمادها

فروشگاه ایران امنیت

ایران امنیت فروش و عرضه انواع دوربین های مدار بسته و دستگاه های ضبط دوربین مداربسته و لوازم جانبی برندهای مطرح داهوا dahua هایک ویژن و ...

حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به ایران امنیت می باشد.

All Rights Reserved @2024

سبد خرید

مشتری گرامی :

به علت نوسانات قیمت ارز، قبل از ثبت سفارش جهت تائید قیمت کالای انتخاب شده با کارشناسان فروش ایران امنیت تماس حاصل فرمائید.
فروشگاه
حساب کاربری من
خانه